Pensioendesk Groene HartKlik om onze app te openenOpenen

Pensioendesk Groene Hart is een pensioenadviesbureau, wij zijn er voor werknemers, werkgevers, ondernemers, ZZP'er en ondernemingsraden.

 

Pensioen is steeds vaker in het nieuws. Vergrijzing, onduidelijkheid bij werknemers, langer werken, minder opbouw, aanpassing door overheid. Allemaal termen uit het nieuws die van invloed zijn op pensioen. Ook op uw pensioen of pensioenregeling! Wij helpen u graag om deze complexe materie te vertalen in “Jip en Janne taal”.

Het is een logische stap om de hulp van een echte pensioenexpert in te schakelen. Iemand die de ontwikkelingen nauwgezet volgt en uw pensioenwensen daar op afstemt. 

 

Neem hier contact met ons op

Werknemers

U bent werknemer en u heeft vragen over uw pensioen? Hoe goed het geregeld is? Wij helpen u graag verder.

Ga hier verder

Werkgevers

Voor uw bedrijf of organisatie zoekt u advies op het gebied van de ingewikkelde pensioenwetgeving? U bent bij ons aan het juiste adres.

Ga hier verder

Ondernemers & ZZP'ers

U bouwt geen pensioen bij een werkgever op. U moet het zélf regelen. Wij vertellen u wat uw mogelijkheden zijn en geven u een bij u passend pensioenadvies.

Ga hier verder

Consultancy

Het ontbreekt u aan kennis om uw relaties van een deskundig pensioenadvies te voorzien. Een samenwerking met Pensioendesk Groene Hart kan uitkomst bieden!

Ga hier verder